• nederlands
  • engels
  • bosnie

 

Nieuwsbrief 2013-02

dinsdag 6 augustus 2013

Veteranen, vrijwilligers, vrienden en donateurs.

Het is zomer! Tijd voor vakantie en de aandacht voor de familie en geliefden.

Het is een tijdje stil geweest maar diegene die op het Malieveld zijn geweest weten dat een en ander in ontwikkeling is. Ook de voorbereidingen voor het september project in Bukve bij Vitez is in een eindfase. De puntjes moeten nog op de i. In deze nieuwsbrief vindt u een korte update en wat ander nieuws.

De busjes voor september zitten weer vol. Wederom aangevuld met nieuwe vrijwilligers welke zich enthousiast hebben aangemeld om de klus te helpen klaren.

NLVD CAMBO*20 LUSTRUM DVD

maandag 5 augustus 2013

Tijdens de afgelopen NLVD werd uitgebreid stilgestaan bij het lustrum van de UNTAC missie in Cambodja, 1992-1993. Naast een speciale LUSTRUMspot CAMBO*20 (static) en Meetingpoint op het Malieveld was er bij die gelegenheid ook een speciale DVD die (bijna) de hele dag gedraaid heeft in de SISOPHON CINEMA, te midden van een fototentoonstelling gewijd aan deze missie.

Nieuwsbrief 2013-01

woensdag 10 april 2013

De lente is eindelijk voorzichtig begonnen maar een samenkomst van de regiohoofden voor een nieuwe 11 Stedentocht lijkt soms nog dichtbij. Het seizoen voor de veteranen en hun initiatieven is echter alweer begonnen.

Wij zijn reeds op pad geweest om een bezoek te brengen aan oude en nieuwe vrienden in het mooie Bosnië-Herzegovina. Interssante bezoeken afgelegd aan onderandere de Bosnische veteranen in Derventa en met de de heer Adzem Dzevad, minister van Onderwijs en Cultuur van het kanton Bosnisch Podrinje in Gorazde.

Ook is er gesproken met SOS Kinderdorpen BiH, onze oude vriendin Amela Malicbegovic heeft daar, na haar vertrek bij de REZ Agency, een nieuwe uitdaging gevonden.


« 3 4 5 6 7 »

 

Het lachende kind in Bosnie. John van der Geest blikt terug in de Ridderzaal en wordt met de anjer beloond. Klik op de foto voor het verhaal.

  • Rez Agency Zenica BiH
  • V- fonds
  • Bank Giro Loterij
  • Lotto
  • Eureko Achmea Foundation