NLVD CAMBO*20 LUSTRUM DVD

maandag 5 augustus 2013

Tijdens de afgelopen NLVD werd uitgebreid stilgestaan bij het lustrum van de UNTAC missie in Cambodja, 1992-1993. Naast een speciale LUSTRUMspot CAMBO*20 (static) en Meetingpoint op het Malieveld was er bij die gelegenheid ook een speciale DVD die (bijna) de hele dag gedraaid heeft in de SISOPHON CINEMA, te midden van een fototentoonstelling gewijd aan deze missie.

Tijdens de afgelopen NLVD werd uitgebreid stilgestaan bij het lustrum van de UNTAC missie in Cambodja, 1992-1993. Naast een speciale LUSTRUMspot CAMBO*20 (static) en Meetingpoint op het Malieveld was er bij die gelegenheid ook een speciale DVD die (bijna) de hele dag gedraaid heeft in de SISOPHON CINEMA, te midden van een fototentoonstelling gewijd aan deze missie…

Deze speciale LUSTRUM DVD, samengesteld op basis van bestaand materiaal uit de archieven van het NIMH, defensie en van particuliere veteranen beslaat bijna 3 uur, is voorzien van het originele geluid en dekt de hele UNTAC missie tot en met een deel van de latere demining-inzet (van vooral de Genie).

De projectorganisatie wil graag positief reageren op de vele verzoeken om een exemplaar van deze DVD maar…. Wil wel graag op voorhand weten hoeveel belangstelling er is voor aanschaf van deze DVD.

DUS: wilt u graag een exemplaar van deze lustrum-DVD...?!

Meld u dan via email bij de projectorganisatie NLVD.  Bij voldoende belangstelling (peildatum eind augustus/begin september)  wordt de DVD in productie genomen en u toegestuurd zodra u het verschuldigde bedrag heeft overgemaakt. Iedereen die zich gemeld heeft, krijgt per mail bericht zodra de DVD in productie gaat, met  betalingsinstructie.

De kosten komen op:  € 5,= per stuk, inclusief verzendkosten.

Aanmelden en bestellen kan per mail naar:     info@veteranendag.nl 

NB: Verenigingen of personen die meerdere exemplaren tegelijk willen bestellen, worden verzocht dit even duidelijk aan te geven.