Veteranen brengen hulpgoederen naar Bosnië-Herzegovina.

woensdag 4 juni 2014

Stichting Veteranen Actief heeft in nauwe samenwerking met de stichting Out of Area uit Nuenen en een enthousiaste groep Bosnische studenten uit Groningen een hulpgoederentransport georganiseerd naar Tuzla in Bosnië-Herzegovina. De goederen zijn voor Dr Branka Antic van stichting Snaga Zene.

De beelden van de overstromingen van de rivieren Sava en Bosna hebben vele veteranen, die in Bosnie op missie zijn geweest, geraakt. De drang om onze vrienden te helpen is hoog maar de middelen ontbreken. Wel kunnen er transporten worden georganiseerd en uitgevoerd.

De vele contacten in Bosnië-Herzegovina hebben lijsten met noodzakelijke behoeften doorgestuurd en er wordt hard gewerkt om de lijsten compleet te krijgen. Medicijnen, dekens, luiers en onder andere een rolstoel voor de senioren gaan tijdens het Pinksterweekeinde naar Tuzla. Het transport wordt mogelijk gemaakt door E3 International Delivery Services uit Grubbenvorst.

 

Nederlanders weten wat overstromingen kunnen veroorzaken in een samenleving.        
We kunnen uw hulp ook nu goed gebruiken, de kosten zijn hoog.

Doneren kan op naam van: 

Stichting Veteranen Actief.
Rekeningnummer 12.70.86.285
IBAN NL36RABO0127086285
Rabobank Leeuwarden.

Voor meer informatie over het transport met hulpgoederen kunt u contact opnemen met Wim Brock, 06-22422659 of wimbrock@gmail.com.