Schoolgebouw Bukve tot 2013.

Nieuwsbrief 2013-02

dinsdag 6 augustus 2013

Veteranen, vrijwilligers, vrienden en donateurs.

Het is zomer! Tijd voor vakantie en de aandacht voor de familie en geliefden.

Het is een tijdje stil geweest maar diegene die op het Malieveld zijn geweest weten dat een en ander in ontwikkeling is. Ook de voorbereidingen voor het september project in Bukve bij Vitez is in een eindfase. De puntjes moeten nog op de i. In deze nieuwsbrief vindt u een korte update en wat ander nieuws.

De busjes voor september zitten weer vol. Wederom aangevuld met nieuwe vrijwilligers welke zich enthousiast hebben aangemeld om de klus te helpen klaren.

Project Bukve / Vitez 2013 update!

Het begint bij de vrijwilligers al weer te kriebelen. De maand september komt in zicht en ze willen (weer) aan de slag. Onze projectleider en logistieke duizendpoot Rob is druk weer om de benodigde informatie op papier te krijgen zodat alles dekkend is en een finale GO gegeven kan worden.

Het zijn de laatste bekende puntjes op de i. In het kanton Centraal-Bosnië is men al op de hoogte van onze komst. Zelfs de minister van onderwijs en ook de eerste minister van het kanton hebben zich er mee bemoeid. Het gaat om geld en dat is voor onderwijs een teer onderwerp in Bosnië.

Lees voor meer info de nieuwsbrief welke te vinden is op het tabblad Nieuws in het Archief.