Advies & SteunV-fonds
“Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg met middelen uit de BankGiro Loterij en Lotto. Uw deelname aan deze loterijen wordt daarom van harte aanbevolen.”

 

   
REZ Agency
De REZ/ RDA is onze partner in Bosnië-Herzegovina. In het hart van het land in Zenica bevindt zich het hoofdkantoor. De visie van deze organisatie is kort en helder en klinkt als volgt.
"REZ Agency will develop Central BiH Region in modern European region".

Het Veteraneninstituut
Het Vi zet zich in voor een optimale zorg en een volwaardige maatschappelijke erkenning voor Nederlandse veteranen en ondersteuning van hun gezinsleden.

(voorheen 
BNMO-
Serviceorganisatie)

De Basis
Is een stichting en werkt op onafhankelijke basis. Onze cliënten zijn veelal mensen met ingrijpende, traumatische ervaringen. Dat zijn nog vooral oud-militairen, maar wij richten ons ook op andere groepen. Wij zijn er om u te ondersteunen en beter te leren omgaan met de gevolgen van zulke ervaringen. Natuurlijk vergeten we uw familie en relaties daarbij niet. Het gaat ons om kracht, zelfredzaamheid en perspectief. Wij bieden groepsondersteuning, hulpverlening en diverse andere diensten. Dat kan in ons nazorgcentrum in Doorn zijn, maar ook door onze hulpverleners in het land.

   

Achmea Foundation

Iedereen telt mee
Daarom levert Achmea graag een bijdrage aan een betere samenleving. Dat doet Achmea onder meer door jaarlijks een half procent van de nettowinst te schenken aan goede doelen via Achmea Foundation. De Foundation is hiervoor in 2006 opgericht. Alle inkomsten van Achmea Foundation komen volledig ten goede aan de geselecteerde projecten.

Doelstelling
Met de gedoneerde gelden wil Achmea Foundation bijdragen aan duurzame verbetering van de omstandigheden van groepen mensen die zich in een sociaaleconomische achterstandsituatie bevinden, zowel binnen als buiten Nederland.

Een duurzame verbetering betekent dat de groepen voor wie de ondersteuning bedoeld is, zich na afloop van de steun zelfstandig verder kunnen ontwikkelen.
Sleutelwoorden in dit verband zijn zelfredzaamheid, solidariteit en samenwerking.

Veteranenshop.nl
Is opgezet vanuit de behoefte van het Nederlandse Veteranen Legioen om producten die uiting geven aan de veteraan en aan de missie waar hij of zij aan heeft deelgenomen. Veteranen zijn trots op hun missie, trots op hun handelingen tijdens de missie en simpelweg gewoon trots om veteraan te zijn. Meer dan vroeger willen veteranen dit uitdragen.

Het Veteranencomité Steenwijkerland
Iis het eerste veteranencafe die ons gericht heeft ondersteunt. Hopelijk zullen er meerdere volgen. Klik op het logo voor hun activiteiten.

Decaprint
Levert alles wat u van een kwaliteitsdrukkerij verwacht én meer! Natuurlijk het ‘standaard’ drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes, maar ook ontwerp, tekstbewerking, websites, fotografie en conceptontwikkeling. Onder de naam Decapromotion denken én doen we graag mee om uw bedrijf onder de aandacht van uw klanten te krijgen en te hoúden.

VMCA
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere ondersteunt het vrijwilligerswerk in Almere in brede zin.
Deze dienstverlening bestaat uit: Bemiddeling, Werkontwikkeling, Voorlichting en Promotie, Belangenbehartiging, Informatie en Advies en Deskundigheidsbevordering.


Interpolis Achmea
Steunde enthousiast ons eerste project in 2007.
Daarom Interpolis Glashelder.

Mw Mr Y. Potma van notariskantoor Hoogesteijn in Haarlem heeft belangeloos meegewerkt aan de oprichting van Stichting Veteranen Actief.

Camera verhuur vanuit Leiden.
De camera's en accessoires worden bezorgd door heel Nederland!