Aanmelden project

De stichting Veteranen Actief staat altijd open voor suggesties ten aanzien van nieuwe projecten of ideeen. Deze projectvoorstellen hoeven niet direct in een voormalig oorlogsgebied te liggen.

Ook projecten, groot of klein, in eigen land zien we graag komen. Niet elke veteraan is in staat of bereid de lange reis te maken. Wel zijn zij vaak bereid om hun handen uit de mouwen te willen steken in eigen land.

Vaak heeft dit te maken met de ervaringen uit het verleden of is het om prive redenen niet mogelijk om de reis te maken.Deze veteranen willen wij toch graag de kans geven een bijdrage te leveren aan de samenleving. Ook kan het zijn dat er behoefte is aan het elkaar onderling helpen binnen de veteranengemeenschap. Het gaat vaak om kleine dingen en schiet het te kort aan organisatie of mankracht om de klus te klaren. Als Veteranen Actief zijn wij graag bereid om deze initiatieven te ondersteunen.

Wij stellen graag onze ervaringen en netwerk ter beschikking en zullen waar nodig onze gereedschappen ter beschikking stellen voor de periode van de klus.

Voor meer info en wellicht een goed orienterend gesprek kunt u contact opnemen met Rob Scholte, de secretaris van stichting Veteranen Actief.

Het adres is Zuster Dina Brondersstraat 13, 2042ED Zandvoort

U kunt ook een email sturen aan rob.scholte@veteranen.nl.