26 oktober NED 2 om 17.35 uur

dinsdag 23 oktober 2012

Stichting MAX maakt Mogelijk presenteert najaarsproject stichting Veteranen Actief en legt uit waarom zij de vrijwilligers van Veteranen Actief hun steun hebben toegezegd.

Stichting MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen. De stichting kijkt niet alleen naar ouderen in Nederland, maar heeft ook aandacht voor schrijnende situaties in het buitenland.

De stichting toetst elk (buitenlands) project op levensvatbaarheid en continuïteit voor de lange termijn. Om die doelstelling te kunnen verzekeren, moeten met name de buitenlandse projecten duurzame steun krijgen van lokale en nationale overheden.

De steun aan projecten van stichting MAX Maakt Mogelijk heeft een tijdelijk karakter. Alles is erop gericht om een project binnen een bepaalde periode zelfstandig en met eigen financiële middelen te laten voortbestaan. De stichting stimuleert overheden en lokale organisaties die met een project zijn verbonden daartoe afdoende maatregelen te treffen. De voortgang van de projecten is te volgen via het televisieprogramma MAX Maakt Mogelijk van Omroep MAX.